Minden idők legszexibb női ajkai
2016. december 09. írta: napinaplopo7

Minden idők legszexibb női ajkai

3-bi-quyet-lam-dep-giup-doi-moi-cang-mong-1.jpgKeskeny, fényes, matt, feltöltött, széles... Színes a skála. Mi most összegyűjtöttük nektek a legszexibb szájú celebeket, akik igen jól tudnak bánni adottságaikkal. Biztosan mindannyiunknak megakadt már a szeme ezeken a gyöngyszemeken.

Most az összeset egy helyen csodálhatjátok meg!

Angelina Jolie szája, bár sok minden kering az interneten, IGAZI! Kislány korától kezdve, ikonikus szimbóluma Angienak, a telt kerek ajka.1.jpgMiranda Kerr

A fiatal ausztrál modell vörös rúzsa, már-már történelmet ír. Nők ezrei másolják ezt a vörös démomi szájat, így  2016-ban, Miranda végre elkészítette saját rúzsát is. De hát egy ilyen szájon, nem mehéz ragyogni annak a pirosnak. 

miranda-kerr-red-lips.jpg

Palvin Barbi, a magyar szépség is bátran beállhat a csókkirálynők közé. Bár csókot keveset láthattunk tőle, formás szája, sok fantáziát megmozgatott már. 342469-commander06.jpg

Julia Robert szájára biztosan mind emlékszünk. Hatalmas, széles száját nem kell se rúzsoznia, se feltöltetnie. Ez a száj úgy tökéletes, ahogy van! julia-roberts.jpgÉs persze a keskeny szájúak képviseletében, Jennifer Anistonról se feledkezzünk meg. Ahogy a színésznő testalkata, úgy a szája is icipici. Ő így, egy egyéniség, és így imádjuk. Aniston sosem akart többnek látszani, mint amennyi. Ajkain szinte mindig testszínű rúzst visel. 

10623_hollywood-actress-jennifer-aniston-images.jpg

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napinaplopo.blog.hu/api/trackback/id/tr9512034857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.09. 14:31:01

jaj ne már... így is elég nő fújatja fel a száját, aminek mindig ugyan az az eredménye: ocsmány

Jó úgy ahogy van természetesen. Kész.

victor vacendak 2016.12.09. 15:41:14

csodálkoztam volna, ha kacsafej bajbi nincs a listán...

kutyamedve 2016.12.09. 19:09:58

Lehet hogy Geena Davis öreg,de neki van/volt a legszexibb szája

2016.12.09. 20:13:13

@victor vacendak:

Nekem is ez jutott eszembe.
Tolják, mint a trágyával teli talicskát vazze, oszt olyan füle van, hogy nyáron nem kell neki klíma. Ki a tökömnek tetszik ez a lefittyedt szájú Hamilton luvnya?
Csapódik, hajlong ide-oda, mint mosónő a teknő felett, egyre lejjebb adva a reputációt - csak hogy téma legyen a médiában -, így még azt is megérjük előbb-utóbb, hogy beáll a Kovihoz színésznőnek.
süti beállítások módosítása