A legextrémebb házi kedvencek
2016. december 10. írta: napinaplopo7

A legextrémebb házi kedvencek

A kutyát, macskát, kisállatokat már megszoktuk magunk körül. Van, aki még az ágyban is összebújuk kedvenceivel. De ezek az emberek valami újat mutattak nekünk. Ők palotapincsi helyett vadállatokkal bújnak össze. 

Íme a legvagányabb gazdik listája:

pic_unusual_pets_006_tcp_gallery_image.jpgZeró egész biztosan a világ legboldogabb alpakája. Saját ágya van a nappaliban, és egy lengő ajtón keresztül, önállóan közlekedhet a kert és a ház között. Nem csak, hogy a család kedvence, de ha sétárqa indulnak vele, minden szomszédtól kap egy-egy jó falatot. Zerót mindenki ismeri a városban...

fbc512069c467de3fc430fcd1ec86601.jpgCindy megunta a kutyákat, úgyhogy pingvint vásárolt, és sétálni indult. Azóta is így láthatják a Los Angelesiek minden reggel az utcán, a fiatal jogász hölgyet. Nem csak, hogy egy tünemény ez a páros, de még mutatósak is.

pet-fennec-fox.pngÉn már tudom mit kérek karácsonyra... Ezek az apró háziasított rókák a szobában érzik magukat a legjobban. Ő itt Emily, a család kedvence. Egész nap képes lustálkodni, és egyszerűen imádja, hogy imádják.

5b1921465e4d367229cd3ba1d4433a1b.jpgParis Hilton sok mindennel okozott már nekünk meglepetést. De mikor egy Farksodró majommal jelent meg a nagyközönség előtt, nálam is kiugrott a cukisági mutató. Griffyvel sokszor mutatkozott éttermekben, gálákon Paris, akinek a vállán úgy tűnt igen jól érzi magát új barátja. 

wallaby-and-cat-pets.pngA Wallaby kenguu, az a fajta kisállat, akivel rengeteget kell törődnünk. Ő itt Polly, akivel gazdája napi 3 órát sétál. Neki persze, ez meg se kottyan , úgyhogy keneljében még leugrál egy 30 kilómétert a nap hátralevő részében. pet-caypbara.pngŐ itt a világ legjámborabb vizidisznója, Maoam. GazdájaEmily minden percet vele tölt, hiszen nyugdíjasként ennél jobb szórakozást nem is találhatna. Kell ehez még valamit fűznöm? 

woman-and-pet-zebra.pngBár a zebrák általában nem alkalmasak rá, hogy háziállatként tartsák őket, ez az Ohaio-i tünemény, Savannah, egy igazi alngyal. Gazdája minden nap sétálniv viszi, és egész lakrésze van a házban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napinaplopo.blog.hu/api/trackback/id/tr7712038147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása