Minikertek a lakásban
2016. december 11. írta: napinaplopo7

Minikertek a lakásban

bathroom-plants-lush.jpg

Városi lakásban laksz, de szeretnél kertészkedni? Hoztam néhány ötletet, amivel Te is megteremtheted saját kiskertedet a lakásban. Nem csak iszonyú cukin mutat majd, de garantáltan praktikus is lesz!

1. Ha elkészíted saját fűszerkerted, amellett, hogy nem kell többet szárított ízesítőket használnod, a konyhád is sokkal barátságosabbá teszik majd az élő növények. A friss zamatos ízekről nem is beszélve.

2. Régi fadobozokból, vintage kiskertet varázsolhatsz magadnak. Egyszerűen egymás hegyére-hátára állítjuk őket és teletömjük zöld élettel. 

 3. A kaktusz szeretőknek szerencséjük van, hisz a meleg éghajlathoz szokott szúrós növények, imádni fogják a meleg lakást. A fény-igényük se túl magas, és nem utolsó sorban persze hihetetlen divatosak is!

4. Ha azt szretnéd, hogy növényeid egész évben igazán dúsak legyenek, hát építs üvegházat a lakásba. Van aki egész átalakítást szánt rá, és komplett üvegházat hozott létre. A hely szűke nem lehet kifogás, hisz garantáltan a lakás leghangulatosabb és legkihasználtabb helysége lesz majd.

De ha mégse vállalnád be a nagyot, hát miniben is építhetsz üvegházat. A növények ezt is imádni fogják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 5. Zöld falak,fútónövények.
Millió ötletünk van persze, de itt van két péda, hogyan tudsz növényeket futtatni rácsokra, korlátokra, és egy szuper cuki zöld lakást varázsolni otthonodból. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Kiskert az erkélyen. Ha van nyitott rész a lakásban, pakold bátran tele növényekkel. Itt a levegőn vannak a növények, és reggelente a kávédat szürcsölgetve, biztosan feltöltődsz majd a növények frissességétől. De az erkélyt üvegházzá is alakíthatod, így egész évben sütkérezhetsz majd.

             

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napinaplopo.blog.hu/api/trackback/id/tr7012040231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása